Які фрукти поєднуються з горіхами?

🍭Мигдаль – яблуко, абрикос, банан, карамель, вишня, кава, мед, апельсин, персик, груша, слива. 🍭Яблуко – карамель, кардамон, каштан, кориця, журавлина, чорна смородина, імбир, фундук, манго, кленовий сироп, розмарин, волоський горіх.

Грецькі горіхи можна їсти з родзинками та малиною. Кешью – з сирами, суницями, бананами, ківі та гарбузом. Фісташки можна, можливо поливати кленовими сиропом, заїдати манго та трояндою. Арахіс особливо смачний у поєднанні з кокосовою стружкою, журавлиною або родзинками.

Краще поєднувати горіхи з молочними чи кисломолочними продуктами, м'ясними стравами, молочними кашами чи десертами.

Горіхи ні в якому разі не можна змішувати з фруктами і сухофруктами, оскільки при такому змішуванні процес їхнього засвоюваності організмом різко падає, разом вони починають бродити, викликаючи неприємні симптоми та проблеми із травленням. Найкраще за раз з'їдати один вид горіхів та не перемішувати їх з іншими видами.