Як Смажити каштани?

Каштани — 500 г Олія — для смаження.Спосіб приготування:

  1. Помістіть плоди в посуд із холодною водою і залиште на півгодини. …
  2. Перекладіть плоди в глибоку товстостінну сковороду і залийте олією, поставте на середній вогонь і смажте під кришкою близько півгодини, струшуючи сковорідку час від часу.

Свіжоморожені каштани потрібно попередньо обсмажити і потім використати, скажімо, у супі з білими грибами. А свіжі неочищені горіхи треба надрізати, накрити фольгою і запікати в духовці близько 20 хвилин, після чого посолити і просто так, як їдять насіння або кукурудзу.

Смажені каштани схожі по смаку на печену картоплю з яскраво вираженим горіховим, трохи солодкуватим присмаком.