Кезекрайнер (нім. Käsekrainer) — австрійська сосиска зі свинячого фаршу грубого помелу з включеннями порізаного кубиками. сиру (Ементаль), що становлять у фарші 10-20%. Кезекрайнер зазвичай подають у гарячому вигляді нарізаним на маленькі шматочки з гірчицею або хріном.
Ювілейний – різновиди ковбас
- Ковбаса як продукт.
- Варені ковбаси …
- Сосиски, сардельки…
- Шинки в оболонці.
- Варено-копчені, напівкопчені ковбаси …
- Сирокопчені та сиров'ялені ковбаси …
- Копченості.
- Паштети, сальтисон
КОЛБАСИ СИРОКОПЧЕНІ
- Модерн Сиркопчена ковбаса, здатна перетворити звичайну вечерю на справжнє свято. …
- Святкова у спеціях
- Богородська
- Салями асторія
- Саляміні
- Бородінська «Бородинська» ідеально підходить для приготування сендвічів, піци, легких закусок та канапе.
- Браунбурзька Варено-копчені ковбаси
chorizo) – сиров'ялена гостра делікатесна свиняча ковбаса. Етимологія слова невідома, можливо, воно походить від латинського salsicium, у перекладі «солона». Ковбаса чорізо популярна в Європі та країнах Латинської Америки.