Як називається ковбаса із сиром?

Кезекрайнер (нім. Käsekrainer) — австрійська сосиска зі свинячого фаршу грубого помелу з включеннями порізаного кубиками. сиру (Ементаль), що становлять у фарші 10-20%. Кезекрайнер зазвичай подають у гарячому вигляді нарізаним на маленькі шматочки з гірчицею або хріном.

Ювілейний – різновиди ковбас

  • Ковбаса як продукт.
  • Варені ковбаси
  • Сосиски, сардельки…
  • Шинки в оболонці.
  • Варено-копчені, напівкопчені ковбаси
  • Сирокопчені та сиров'ялені ковбаси
  • Копченості.
  • Паштети, сальтисон

КОЛБАСИ СИРОКОПЧЕНІ

  • Модерн Сиркопчена ковбаса, здатна перетворити звичайну вечерю на справжнє свято. …
  • Святкова у спеціях
  • Богородська
  • Салями асторія
  • Саляміні
  • Бородінська «Бородинська» ідеально підходить для приготування сендвічів, піци, легких закусок та канапе.
  • Браунбурзька Варено-копчені ковбаси

chorizo) – сиров'ялена гостра делікатесна свиняча ковбаса. Етимологія слова невідома, можливо, воно походить від латинського salsicium, у перекладі «солона». Ковбаса чорізо популярна в Європі та країнах Латинської Америки.