Як довго можна зберігати осетра у холодильнику?

Якщо температура -8 термін зберігання два тижні. При нульовій температурі допускається зберігати максимум три доби. Свіжу рибу не оброблену, слід зберігати при температурі нульової до +2. Потрошена риба може зберігатися до двох днів за температури +2 – +5.

2 днів Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна, можливо зберегти протягом 1-2 днів. Заморожувати рибу, що пролежала кілька днів, не рекомендується. Охолоджена риба зберігається при температурі від 0 до -2°C у спеціальних "відділах свіжості" холодильника або обкладена льодом.

За таких умов і правильно проведеної підготовки термін придатності продукту становить: 6-7 місяців – для горбуші, гольця та осетрових; близько 8 місяців – для далекосхідних лососів, судака, щуки, сига та коропових.