Скільки пекти булочки з листкового тіста?

Бездрожжеве листкове тісто Так, невелика випічка вагою 70 – 100 г печеться близько 20 – 30 хвилин – спочатку (близько 10 хвилин) за температури 210 – 250 градусів, та був при t° 180 – 190°. Великі вироби (від 200 г до 1 кг) пропікаються через 30 – 60 хв.

Випікати вироби з листкового тіста рекомендується при температурі не нижче 220 градусів. При надто низькій температурі жир може витопитися, і готова випічка буде сухою та малошаровою. А при занадто розігрітій духовці, понад 250 градусів, шарування можуть не пропікатися, швидко затвердіти і підгоріти.

Листкове бездрожжеве тісто містить, як правило, 144 – 288 шаріву дріжджовому тесті їх менше – від 24 до 160 шарів.