Шкіру треба знімати тільки в тому випадку, якщо ви збираєтесь лосося припустити чи запікати на низькій температурі. Тут шкіра ніяк не допоможе, а лише завадить, бо неминуче перетвориться на слизьку субстанцію, яка навряд чи комусь видасться апетитною.
Помістіть очищену рибу у глибоку посудину і ошпарьте її окропом з усіх боків. При цьому шкірка легко відійде та знімається за допомогою гострого ножа. Якщо на філе потрібно обробити велику рибуможна спочатку розрізати її на шматки, а вже потім зрізати гострим ножем шкіру.
Garra rufa – вигляд риб із сімейства коропових (Cyprinidae). Мешкають на Середньому Сході – у Туреччині, Сирії, Іраку та Ірані. Вигляд описаний 1843 року австрійським біологом Йоганном Якобом Геккелем.