Який крем сир краще для крему?

Для приготування крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте та у нашому регіоні польський вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить чудовий крем – чиз.

Насправді так і є – це сирний сир з додаванням вершків. При приготуванні крем-чиза всі ці види сирів відмінного підходять, але за умови, що сир підібраний правильно, має потрібну жирність та консистенцію. Представлені види сирів відносяться до свіжих – не витриманих.

Важлива відмінна риса крем-чиза (вершкового сиру) – висока жирність, Яка зазвичай становить не менше 60-80%, а також наявність вираженого вершкового смаку. В склад крем-чиза обов'язково входить не тільки сир, а й свіже молоко та вершки, що дозволяє мінімізувати властиву сиру кислинку.

Все просто – звертайте увагу на склад продукту. В складі вершкового сиру на першому місці повинні стояти вершки, а у складі сирного – молоко, яке під час виготовлення перетворюється на сир або м'який сир.