Які трави входять до самбуки?

Напій виготовляють із пшеничного спирту, цукру, звичайного анісу, зірчастого анісу, витяжки з ягід чи квітів бузини. У деякі сорти додають пряні трави.

Все просто і без «трюків» — налити в стопку 40-50 мл самбуки і випити, нічим не закушуючи, не розбавляючи та не запиваючи. Головне – попередньо добре охолодити напій. Тепла самбука здасться неприємно нудотною.

Класичний спосіб підпалювання самбуки вимагає двох келихів, серветки та трубочки, які використовуються для вживання коктейлів. Насамперед, необхідно підготувати трубочку, через яку вдихатимуться пари самбуки. У центрі серветки роблять невеликий отвір, вставляють трубочку на одну п'яту частину.