Які є види кухарів?

На кухні є шеф-кухар (головний кухар), су-шеф (другий кухар) та кухаря, що відповідають за певні типи страв: Кухар холодного цеху робить закуски, салати та заготовки. Кухар гарячого цеху відповідає за всі страви, що вимагають термічної обробки, тобто ширяє, смажить і варить.

Головний шеф-кухар (Executive Chef, Chef de Cuisine, Head Chef)

Рестораний табель про ранги. Хто є хто на кухні.

  • Executive chef (начальник виробництва).
  • Chef de Cuisine (шеф-кухар).
  • Sous-chef de Cuisine (су-шеф; помічник шеф-кухаря) …
  • Expediter, Aboyeur (експедитор, рознощик замовлень) …
  • Chef de Partie (кухар; шеф-де-парті) …
  • Sauté Chef, Saucier (сотешеф, соус'є)