Яке найнижче калорійне масло?

Лляна олія – Найнижче калорійне.06-May-2020

Кокосове масло Один з найкращих варіантів, коли справа доходить до приготування їжі при високі температури. Він багатий на жирні кислоти, стабілізує холестерин і вбиває бактерії. Відомо також, що він підвищує ваш метаболізм та зміцнює імунітет.

Будь-яке нерафіноване рослинне масло підходить для дієтичного харчування, тому що сприяє вітамінізації організму, позитивно впливає на його системи. Рослинні олії містять ненасичені жирні кислоти, які є важливими для організму людини.

Кращими оліями для смаження є оливкова, кокосова та масло каноли (включаючи рафіновані версії цих олій), а також паливне вершкове масло гхі. Найгіршим вибором для приготування їжі є соняшникова, соєва та кукурудзяні олії, що містять у своєму складі надмірну кількість омега-6.