Яке м'ясо у в'єтнамських свиней?

М'ясо в'єтнамських свиней вважається делікатесним. Воно смачне (найкраще – у свиней вагою до 45 кг), ніжне та соковите, на вигляд не відрізняється від м'яса європейських свиней, але набагато смачніше. Сало м'якше, ніж у звичайної свині, з невеликими прожилками м'яса.15 Jan 2019

Крім зовнішніх відмінностей, ця порода відрізняється смаком та кольором м'яса. Відтінок м'яса буває від світло до темно-рожевого. Колір безпосередньо залежить від віку тварини, що забивається. М'ясо соковите, у ньому в рази менше холестерину, ніж у м'ясі звичайної свині.

Залежно від раціонів годівлі у 7-8-місячному віці в'єтнамська свиня на відгодівлі досягає 75-80 кг живої маси, що є нормальною забійною вагою для цієї породи. Забійний вихід становить приблизно 70-75%.

В'єтнамські вислобрюхі свині Свинки на м'ясо по 80кг -8000