Як використовувати ферментований солод?

Житній ферментований солод додають у хліб, щоб надати йому аромату, кольору та смаку як у житнього хліба. Житній неферментований солод використовують для покращення якості готового тесту. У хліба зі світлим солодом відмінна скоринка, повітряний м'якуш. Випічка з додаванням білого солоду навіть черствіє повільніше!

Як приготувати Розвести солод у теплій воді(100мл),добре розмішати. У миску всипати всі інгредієнти, олію,солод і добре вимісити. Накрити і поставити в тепле місце для підйому, доки не збільшиться в 2-2.5 рази.

Завдяки високому вмісту ароматичних та фарбуючих речовин, ферментований солод надає м'якішу темний колір і випічці – відомий апетитний смак, а також аромат справжнього житнього хліба.