Як використовувати червоний рисовий оцет?

Оцет рисовий червоний 3% має приємний смак з легкою кислинкою завдяки буряковому соку в складі. Високоякісний продукт відомого бренду Midori виробляється шляхом бродіння коричневого рису. Він чудово доповнює багато азіатських страв, а також застосовується для заправки салатів з овочів.

Підходить для маринування риби та морепродуктів, приготування других страв; Чорний – густий оцет із вираженим кисло-солодким смаком. Придатний для приготування гарячих страв, у тому числі супів, м'яса, риби та морепродуктів.

Він використовується для ароматизації рису та для маринування морепродуктів. Змочений у рисовому оцті рис стає ще більш клейким і легко набуває потрібної форми. А маринована в рисовому оцті риба або інші морепродукти набувають ніжного аромату та м'якості.