Як виглядають соєві боби?

Соєві боби – невеликі, світло-коричневого кольору, круглі та зморщені. Вони не містять холестерину і дуже багаті на різні поживні речовини, у тому числі білком, який легко засвоюється.

Зрілі, висохлі в стручках боби їдять цілком. Вживають її, очищаючи від стручків, як закуску, а також гасять або смажать як інші овочі.

Соєві боби містить у два рази більше білка, ніж свинина, утричі більше, ніж яйця, та у 12 разів більше, ніж молоко. Соя багата вітамінами (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C), мінералами (кальцій, фосфор, залізо, магній, калій та цинк), незамінними жирними кислотами омега-3 та омега-6 та фітонутрієнтами.

Соя багата на важливі поживні речовини. У 100 г цього продукту міститься 385 ккал, що робить сою дуже поживною. Але крім енергії вона здатна наситити ваш організм такими важливими мікро- та макронутрієнтами, як вітамін К, вітаміни групи B, залізо, магній, фосфор, цинк, марганець та мідь, вітамін Е.