Як вибрати мийку?

Вибір довжини та ширини кухонного миття залежить від глибини стільниці та відстані миття від інших побутових предметів на кухні – холодильника, морозильника, плити та інших. У разі вибору класичної глибини стільниці – 60 см, миття має бути не більше 50 см. Оптимальний розмір чаші в мийці – 40 см.

Якщо побоюєтеся плям, не беріть однотонну білу чи чорну мийку. Найпрактичніший Варіант для кухонної раковини – штучний камінь у цятку (чорний у світлу, світлий – у темну). Будь-які плями та забруднення на такій поверхні не будуть впадати у вічі.

Переваги круглих раковин Насправді у мийок круглий Форми не так багато шанувальників, як у квадратних аналогів. Незважаючи на меншу місткість, такий виріб більш функціональний. Якщо купити мийку такої форми, в ній набагато простіше вимитиме велику каструлю, кавун або почистити овочі.

Раковини з нержавійки стандартизують за співвідношенням «ціна = якість». Мийки зі штучного каменю дорожче за рахунок того, що не б'ються, не дряпаються, глушать удари струменя. У них велика різноманітність кольорів та відтінків, нескладно підібрати підходящий варіант під власні уподобання.