Як швидко відбити м'ясо без молотка?

Відбити м'ясо за відсутності спеціального молотка можна за допомогою ножа. Для цього буде потрібний важкий і товстий ніж. Розріжте м'ясо на шматки і відбивайте їх не гострою, а тильною стороною ножа у різних напрямках. Можна скористатися ручкою ножа, якщо вона досить широка.

Використовують дерев'яні толкушки, якими роблять картопляне пюре, качалки для розкочування тіста. При опитуванні наших постійних читачок виявилося, що деякі з них застосовують пляшку з-під шампанського. Вдаряють шийкою пляшки по шматочку м'яса.

Чим відбити м'ясо, якщо немає спеціального молотка: 6 простих ідей

  1. Для чого потрібно відбивати м'ясо
  2. ТОП-6 замін спеціального молотка
  3. Ніж
  4. Скляна пляшка
  5. Сучасна заміна кухонного молотка
  6. Скалка для тіста
  7. Тильна сторона сковороди
  8. Камінь

Відбивати м'ясо буде набагато легше і чистіше, якщо помістити шматочок у щільний пакет, наприклад, для заморожування, а потім гарненько відбити його спеціальним молоточком із опуклими зубцями. Поліетилен допоможе згодом легше зняти шматок м'яса, не ушкоджуючи його, до того ж обробна дошка не просочиться м'ясним соком.