Як називається рушник для їжі?

Осиборі (яп. お絞り) – вологий рушник, який подається перед їжею для витирання обличчя та рук.

Секрети гарячого рушники Осиборі Гарячі «Ошиборі» – це, відповідно, нагріті до потрібної температури (наскільки це найбільш приємно для тактильного сприйняття) махрові рушники, які подаються перед процесом прийому їжі в кафе або ресторані.

Призначення цього рушника – уберегти руки від випалювання при рознесенні гарячих страв, зберегти манжети костюма від забруднення. Ручником можна також полірувати посуд. У жодному разі не можна ручником змітати крихти зі столів або використовувати його як серветку для витирання рук.

Після того, як ви замовите суші, вам за традицією принесуть вологе рушник (осиборі). Їм треба протерти руки.