Як краще з'їсти печінку тріски?

Печінка тріски краще їсти з різними вуглеводними продуктами: цільнозерновим хлібом, крупами, картоплею. До печінки тріски часто подають овочі та зелень – так до корисних жирів додасться ще й клітковина. Якщо ви готуєте салат з печінкою тріски, не заправляйте його майонезом, вийде занадто жирно. Mar 9, 2021

Безпечна кількість продукту для здорової людини – 30-40 грамів на день. Добова норма ОМЕГА-3 жирних кислот міститься в 25 г делікатесу, а денна дозування вітаміну D – у 10 грамах. При позбавленні зайвих кілограмів слід їсти не більше 30 грам печінки тріски 2 рази на тиждень.

Дорослій людині краще не перевищувати порцію 30-50 г печінки тріски на добу.

Чому їдять тільки печінку тріски То чому саме тріскові? По-перше, цю рибу видобувають у великій кількості, тому немає дефіциту сировини. По-друге, представники тріскових мають особливість — у печінки вони накопичують корисний жир. А цим можуть похвалитися не всі водяни.