Як довго потрібно варити свинячі нирки та серце?

Опустити в каструлю з киплячою водою (2 літри) і відварити протягом 2-3 хвилин. Воду треба злити, а нирки добре промити. Таку саму процедуру повторити 3 рази. Пам'ятайте, що щоразу нирки слід викладати в киплячу воду.

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити нирки водою втретє і варити до готовності близько 1:00.

Спосіб приготування свинячих бруньок без запаху Наливаємо в каструлю 4 літри води, доводимо до кипіння, кидаємо нирки у киплячу воду. Доводимо до кипіння, варимо 3 хвилини, зливаємо воду, відкидаємо на друшляк, ретельно промиваємо гарячою водою. Для варіння можна взяти дві великі каструлі, так процес буде йти швидше.

Проте професійні кулінари радять вимочувати нирки у простій холодній воді 5-8 годин. Змінивши воду 2-3 рази. Можна також вимочувати нирки, попередньо розрізавши їх навпіл або зробивши на нирках неглибокі надрізи, горизонтальні чи вертикальні.