Як є рижики?

Рижики, напевно, взагалі єдині молочні гриби, які можна їсти у сирому вигляді. Склад рудиків дуже багатий: свіжі гриби містять 90% води, 3% білків, 0,7% жиру, 2,4% вуглеводів, клітковину та мінеральні речовини. Калорійність свіжих рудиків складає 29 ккал на 100 г. Але будьте обережні!

Середні та великі зваряться за 20-25 хвилин, а невеликим вистачить і 15 хвилин. Якщо після відварювання плануєте обробляти гриби далі, час скоротиться.

Ви можете використовувати варені рижики Для приготування будь-якої іншої страви, можете просто заправити сметаною, таким чином перетворивши їх на самостійну страву, і подати до столу з хлібом, а можете додати майонез і використовувати відварені гриби як начинку для пиріжків.