Як їдять каштани у Туреччині?

Свіжі неочищені горіхи можна запекти в духовці близько 20 хвилин, після чого посолити і просто так, як їдять насіння або кукурудзу. Каштани запікають, обсмажують, варять, ними також фарширують птаха: в Америці – на День подяки, у Європі – на Різдво.

Перед тим як смажити каштанипотрібно зробити невеликий надріз у шкірці горіха і періодично перевертати його над вогнем. Каштани можна підсмажити їх на чавунній сковороді чи тримаючи над вогнем. Якщо у вас немає доступу до грилю або барбекю, розпаліть духовку та запікайте ці каштани!

Каштан посівний (горіх каштана посівного (Castanea sativa) вживається в їжу як у сирому, так і у вареному вигляді. Неочищені каштани добре смажаться, можливості їх використання різноманітні. У кулінарії каштани можна використовувати як гарнір чи інгредієнт для десертів.