У чому вимочувати дике м'ясо?

Підготовка. М'ясо потрібно вимочити у велику кількість води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет, до слабокислого розчину.27 Jan 2014

Навіщо вимочують м'ясо Вважається що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.

У домашніх умовах для позбавлення від неприємного запаху м'ясо дикого кабана вимочують у слабкому 2-х процентному розчині оцту або лимонного соку протягом декількох годин, або для цих цілей використовують молочну сироватку, в якій м'ясо має перебувати протягом доби.

Є безліч способів прибрати запах з м'яса дикого кабана, всі вони зводяться до наступних прийомів:

  1. вимочування у спеціальному розсолі
  2. маринування
  3. шпигування ароматними овочами
  4. копчення
  5. змішування з іншими видами м'яса

7 Apr 2020