Скільки пасирувати цибулю?

Зазвичай на це йде 10 15 хвилин. Якщо морква була порізана досить крупно, наприклад: кубиками, можна вчинити і по-іншому. Овочі обсмажити на двох різних сковорідках: цибулю протягом 2-3 хвилин, а моркву – 5-7.

Пасерована цибуля приготувати дуже просто: цибулину необхідно очистити нарізати довільно, нагріти на сковороді невелику кількість олії, додати цибуля і обсмажувати на середньому вогні протягом трьох – п'яти хвилин помішуючи. Коли цибуля стане прозорим – він готовий.

Сам процес пасерування виглядає так: розігріти сковорідку до 120 градусів, потім наполовину зменшити вогонь, висипати цибуля, просмажувати та перемішувати 2-3 хвилини, а потім додати моркву, перемішати. Загальний час пасерування зазвичай займає 10-15 хвилин.

Тривалість пасерівки залежить від щільності овочів. Наприклад, помідорам та болгарському перцю потрібно 3-5 хвилин до отримання потрібної консистенції. Морква та коріння селери пасеруються довше – близько 10-15 хвилин на середньому вогні.