Скільки кісток у скумбрії?

Таблиця пунктів за системою вагонаглядачів – риба

Риба (45)ПорціяУ порції
Оселедець маринований1 шматочок20 г
Оселедець солона, копчена1/2 філе45 г
Скумбрія в олії, шматки без олії1 ст.л.30 г
Скумбрія свіжа1 порція90 г

Це судак, сом, сазан, минь. Також похвалитися меншою кількістю кісток можуть вугри, річкові міноги.

Візьміть філейний ніж. Покладіть філе кістками вгору, заведіть ніж під реберні кістки. Притисніть рибу зверху другою рукою, а ніж притисніть до кісток знизу – таким чином ви захопите мінімум м'якоті. Плавним рухом зріжте кістки разом із темною плівкою.