Скільки градусів у Сувіді?

Робочий діапазон для домашніх су-видів складає від 30 до 90 °C, чого цілком достатньо для приготування переважної більшості страв (ми з ходу навіть не згадали жодного продукту, який зажадав би більше 90 ° C). Oct 23, 2018

За допомогою сувиду ви зможете: приготувати ніжну та смачну страву навіть із жорстких м'ясних висівок, приготувати овочі, які (на відміну від зварених у каструлі) збережуть свою форму та структуру, з легкістю зберегти в холодильнику чи морозилці готовий продукт для подальшого використання – прямо у вакуумному пакеті.

Найкращі кухарі світу готують стейки сувід за температури 62С. При цій температурі Ви отримаєте рожеве ніжне соковите м'ясо, як у найкращому європейському ресторані. Кулінарний рецепт рекомендує витримувати страву 1,5 години за постійної температури, але якщо Ви протримаєте довше – нічого страшного.

Довго. Треба запастися терпінням: за півгодини обід у су-віді не приготуєш. Наприклад, куряча грудка вариться до 3 годин, овочі – до 2 годин, риба – до 80 хвилин.