Скільки часу потрібно варити судака?

Як смажити судака щоб він не був сухим Щоб м'якоть риби не вийшла сухою, рибу слід смажити недовго: Стейк та шматки філе готують по 5 хвилин з обох сторін. Потім додають в сковороду 3 десертні ложки води і закривають кришкою. Продовжують смажити ще 3 хвилини.

Промиті шматочки риби викладіть у тарілку і залийте маринадом, утріть його в рибу руками, залиште мінімум на 30 хвилин. Потім у маленьку каструльку покладіть рибу, залийте її водою так, щоб у воді виявилася лише половина риби. Накрийте каструлю, варіть рибу 20 хвилин|мінути|.

Корисні властивості М'ясо судака добре зміцнює серцево-судинну, ендокринну, кістково-м'язову та травну системи. Завдяки ньому відбувається утворення еритроцитів, знижується рівень холестерину, руйнуються тромби, запобігає закупорці судин, а також знижується ризик інсультів та інфарктів.