Скільки часу потрібно пропарювати котлети?

Смажені котлети викладають на лист і додають 2-3 столові ложки олії, після чого «парять» котлети. 10-20 хвилин. 3. Можна обсмажити котлети лише 5-6 хвилин, а потім довести їх до готовності в каструлі, в яку додають воду (шаром до 1 см) і тушкують на плиті або в духовці під закритою кришкою.2 Mar 2022

Тривалість додаткового приготування страви повинна становити трохи більше п'яти хвилин. Зазвичай цього часу достатньо для того, щоб котлети придбали "м'ясний сік" і стали м'якими.

20 хвилин для рибних та курячих та 25-30 для котлет з червоного м'яса – це загальний час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а чи не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.

Викладіть котлети на змащене маслом лист і відправте в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Через 15–20 хвилин вилийте на деко півсклянки води та запікайте котлети ще 10-15 хвилин. У духовці також можна довести до готовності обсмажені котлети.