Що таке Стріпси у КФС?

Стрипси КФС – це блюдо з курячого філе у вигляді довгих смужок у хрумкій паніровці з великою кількістю спецій. Їх обсмажують у фритюрі на сковороді та подають до столу гарячими.

Стріпси – це шматочки соковитого курячого м'яса в хрумкій паніровці. Від нагетсов стрипси відрізняються розміром та способом приготування. Для нагетсів філе нарізається впоперек, для стрипсів – Уздовж. Тобто нагетси – Це круглі або овальні скибочки, а стрипси – Довгі і не особливо тонкі брусочки.

З англ. strip 'смужка' шляхом характерної для запозичень з англійської транслітерації з форми мн. год.

Курячі стрипси – це ніжні шматочки курячого філе, які акуратно нарізані невеликими смужками. Стріпси можна обсмажити в хрумкій паніровці, що послужить відмінною закускою або основною стравою. Свіже м'ясо курки – це перший крок у будь-якому чудовому рецепті.