Що приготувати на Свят вечір 6 січня?

На Святий вечір (6 січня – Святвечір) готують 12 пісних страв: кутя, узвар, горох, капустник, рибні страви, пісний борщ з грибами, вареники з капустою, кашу гречану, голубці з рисом, пісні млинці, гриби, пироги.Jan 6, 2010

Українські Новини розкажуть, що смачного та пісного можна приготувати на вечерю напередодні Різдва.

  • Кутя Головне страва Святого вечора – Це кутя. …
  • Узвар …
  • Страви з риби …
  • Вареники з капустою або з картоплею.
  • Голубці з рисом чи гречкою.
  • Тушкована капуста з грибами.
  • Борщ із грибами або з рибою.
  • Вінегрет або салат із синьої капусти

12 страв на Святвечір: що має бути на столі 6 січня

  • Кутя (покроковий рецепт приготування куті ви дізнаєтесь тут). …
  • Борщ. …
  • Хліб. …
  • Вареники з картоплею, грибами, капустою. …
  • Пісні голубці з пшоном.
  • Риба – солона, смажена, заливна. …
  • Вінегрет або будь-які овочі – відварені, мариновані.
  • Часник.

Святвечір – це вечір перед Різдвом, яке відзначається 6 січня.У цей день не можна їсти м'ясні, молочні продукти та яйця, але дозволена риба.

  • Узвар із сухофруктів
  • Запечена скумбрія
  • Кутя на Різдво із пшениці
  • Вареники з картоплею пісні
  • Мариновані гриби
  • Рагу з овочів
  • Заливна риба
  • Тушкована капуста