Навіщо використовують водорості вакаме?

Водорість вакам сприяє зниженню ваги, зниженню рівня холестерину, зміцненню серця, запобігає раку, підвищує загальний тонус, підтримує баланс гормонів, сприяє побудові міцних кісток, робить циркуляцію більш інтенсивною, покращує здоров'я шкіри та захищає здоров'я плода.Jun 19, 2020

Кулінарні властивості: Вакаме використовується для приготування різноманітних страв азіатської кухні, у тому числі супів місосиру та суимоно, а також салатів та тушкованих овочів. Нерідко ароматну водорість Вакаме застосовують при варінні рису.

Найчастіше вакамі додаються до супів, а також при гасінні овочів. Але їх можна додавати і в салати, і навіть використовувати як гарнір. Варто враховувати, що водорості сильно збільшуються у розмірах, коли насичуються водою.

Вакаме використовують у кулінарії в сушеному або солоному вигляді. Водорості додають у місо-суп та мієккук, салати, закуски. Продукт поєднується із соєвим соусом, оцтом, авокадо, свіжим огірком, руколою, морепродуктами. Сушені водорості при варінні збільшуються у розмірі в 4 рази.