Навіщо прожарюють крупи?

прожаріть гречку в духовці протягом 10-15 хвилин. Після цього продукт «житиме» довго і в ньому не заведуть жучки. Крім того, подібна обробка зробить звичну кашу набагато смачнішою. Не менш ефективним буде прожарювання крупи в мікрохвильовій печі.

Справа в тому що Мал стає смачніше, якщо його попередньо розжарити на абсолютно сухій сковорідці. Якщо сковорідка мокра, її треба тримати на вогні, поки всі краплі води не випаруються і вже тоді насипати Мал.

Борошно або крупи слід розжарити протягом години у розігрітій духовці або проморозити на балконі взимку. Слід обробити всі харчові ємності та полиці у шафі, на яких зберігаються запаси. Шафа потрібно ретельно вимити (особливо у кутах), а також ретельно промити всю тару.