Коли солити баранину при варінні?

Якщо ви варите баранину заради баранини, тоді суп слід солити наприкінці. А якщо ви варите баранину заради бульйону, то солити слід на самому початку. Тільки в цьому випадку все найсмачніше вийде з баранини в готову страву.

Опис приготування:

  1. Застеліть лист фольгою, висипте на неї пів-кілограма солі, зверху покладіть баранячу ніжку і добре засипте сіллю. …
  2. Після доби видаліть сіль, що просочилася соком, злегка обтрусіть баранину від залишків. …
  3. Через дві доби повторіть заміну солі та залиште на чотири доби.

У каструлі закип'ятіть воду і зануріть туди баранину. Рідина має бути на пару сантиметрів вище за рівень м'яса. Можна також додати улюблені спеції, цілу очищену цибулину та моркву. Посоліть, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою каструлю і варіть 30 хвилин.

Достатньо замочити м'ясо в кефірі і витримати його шість-вісім годин. Таким чином, від запаху баранини не залишиться і сліду! До того ж використання кефіру чудово розм'якшує волокна. баранини. Це доведеться, до речі, якщо м'ясо не досить свіже та м'яке, соковите.