Чим корисний сир для організму?

Регулярне вживання сиру покращує здоров'я жінок: він допоможе стабілізувати цикл, а у пременопаузальний період підтримає гормони на потрібному рівні. Регулярне вживання сиру навіть здатне знизити ризик появи раку молочної залози.

Він корисний людям, які страждають на захворювання печінки, нирок, серцево-судинної системи, легень. Людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту вживати сир краще в переробленому вигляді: вареники, сирники і т.д. Сир сприяє утворенню гемоглобіну в крові та нормалізації роботи нервової системи.

Норма споживання сиру для жінок – до 200 грамів у деньдля чоловіків – до 250 грамів. Якщо є більше сиру, Зростає ризик виникнення запорів.