Чим корисні макарони із твердих сортів?

Макарони з твердих сортів пшениці багаті на клітковину. Ця речовина стимулює перистальтику шлунково-кишкового тракту. Клітковина виводить з організму всі шлаки та токсини в результаті знижує ризик серцево-судинних патологій та деяких ракових захворювань.

У дієтичному харчуванні використовуються макаронні вироби розміром трохи більше 2–3 сантиметрів. Розанова рекомендує вживати макарони як гарнір до білкової їжі двічі на тиждень. Раніше дієтолог-терапевт Ольга Лушнікова зазначила, що здоровій людині можна, можливо вживати одне-два яйця на день.

Як уже говорилося вище, найкориснішими для здоров'я є макарони з твердих сортів пшениці. Вони є дієтичним продуктом, оскільки мають досить низький глікемічний індекс, а значить, на тривалий час насичують і втамовують почуття голоду.

Які макарони можна їсти Наважившись вживати макарони, потрібно купувати вироби тільки з твердих сортів пшениці. Такий продукт виготовляють із особливого пшеничного. сорти дурум, який насичений білками та має низький глікемічний індекс.