Чи потрібно заважати булгур при варінні?

Якщо ви готуєте без обсмажування, крупу слід висипати в каструлю і залити гарячою водою. Булгур можна не промивати. Посолити воду і варити крупу 20-30 хвилин на маленькому вогні під кришкою. Заважати його не потрібно.Apr 5, 2021

Варіть булгур на невеликому вогні під кришкою 15-20 хвилин. Перемішувати його під час варіння необов'язково.

У каструлі або сковороді залийте крупу водою, додайте сіль і перемішайте. Доведіть до кипіння і зменште вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою каструлю і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.

Звичайно ж наприкінці обов'язково слід додати трохи олії або полити кашу підливою. Фахівці та експерти у кулінарній справі радять перед варінням крупу трохи просмажити на сковороді з розігрітим вершковим маслом. Це секрет розсипчастості каші в готовому вигляді.