Чи можна варити морожену картоплю?

Як варити заморожену картоплю Якщо ви вирішили якось зберегти надлишки очищеної картоплі в морозильній камері, її найкраще після смажити. Але за потреби можна і зварити. Викладіть заморожену картоплю в киплячу воду і підсоліть. Не потрібно його розморожувати заздалегідь!

Якщо ж бульби перебували на морозі тривалий час, то після розморожування вони швидко стають млявими, починають гнити. Тому розморожують їх лише за необхідності. Морозиво картопля, незважаючи на незвичайний смак, цілком їстівна та поживна.

Не потрібно розморожувати весь замерзлий картопля, Візьміть стільки, скільки збираєтеся приготувати прямо зараз, решту залиште в замороженому вигляді. Покладіть у гарячу воду 50-60 градусів, коли почне відтавати тільки шкірка, відразу почистіть і покладіть у блюдо, яке готуєте.

Подивіться на картопля і помацайте його пальцями: якщо навколо очей бульб тканина м'яка, а самі вони трохи гумові на дотик, а за кольором сіруваті, значить, це морожена картопля.