Чи можна рамен просто залити окропом?

Багато хто думає, що це звичайний доширак, який можна залити окропом і є, але насправді зі зворотного боку упаковки написано, що потрібно помістити локшину і всі приправи в 2.5 склянки окропу і варити на повільному вогні протягом 5 хвилин!

Кидаєш суху локшину з пачки в киплячу воду і варити на 3-4 хвилини. Потім додаєш звідти всі приправи і тримаєш на слабкому вогні близько двох хвилин. Переливаєш трохи бульйону в глибоку тарілку, закидаєш туди локшину, а зверху прикрашаєш нарізаними заздалегідь овочами чи зеленню. Готово!

У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд.