Хто такий пекар? Пекар працює в індустрії харчування та спеціалізується на приготуванні хліба та хлібобулочних виробів. Говорячи про обов'язки в широкому розумінні, він займається замісом тесту згідно з рецептурою, контролює процес випікання та оформлює готовий виріб.
Він пече хліб. Професія пекаря важлива для товариства, так як хліб є одним із найважливіших продуктів харчування. Правильно визначено професію. Пояснення про те, яку роботу виконують представники обраної професії, відсутня.
Пекар – це фахівець із випікання хліба та хлібобулочних виробів. На хлібопекарському виробництві такий працівник займається виготовленням батонів, калачів, булок та інших різновидів хліба. Професія ця хоч і здається простою, насправді потребує серйозних навичок у галузі виготовлення хліба.