Який жирний майонез?

Майонез Hellmann's Це дивно ще й тому, що це найдорожчий і найжирніший майонез експертизи.

Майонезом може називатися лише продукт, що містить не менше 50% жиру та 1% яєчного порошку. Продукти з вмістом жиру не менше 15%, а також яєчні продукти, що не містять (у перерахунку на сухий яєчний порошок) можуть називатися «майонезний соус», а при вмісті жиру не менше 10% – «крем на рослинних оліях».

Найкращими ми визнали варіанти, які беззастережно сподобалися всім співробітникам редакції.

  • «Слобода», майонез «Провансаль» …
  • Mr. …
  • «Ряба», майонез «Провансаль» …
  • «Добри», традиційний майонез «Провансаль» …
  • «Махєєв», майонез «Провансаль» …
  • Fine Life, майонез «Провансаль» …
  • Calve, класичний майонез

Майонез, який претендує на відповідність російському Знаку якості, повинен бути виготовлений із стовідсотково натуральних інгредієнтів, мати низький рівень загальної кислотності, мати стійку емульсію і підвищену густоту (в'язкість по СТО 99%, тоді як у ГОСТі – 98%).