Який вигляд має галангала?

Галангал – спеція, багата на вітаміни та мінерали, корисна для травлення, що позбавляє печії, нормалізує кров'яний тиск і покращує колір обличчя. Регулярне вживання для харчування галангала збільшує внутрішнє тепло, пробуджуючи апетит та стимулюючи травлення, зігріваючи шлунок та кров.

Що таке галангал? — Це корінь багаторічної рослини родом із Південно-Східної Азії. Зовнішньо і до смаку він схожий на імбир. У свіжому, сушеному та замороженому вигляді його активно використовують у кулінарії.

Імбир Це найкращий аналог галангалу через близьку спорідненість, а також схожу смакову палітру. Щоб компенсувати недолік у імбиру соснового або цитрусового аромату, додайте до страви трохи цедри лайма. Сушений мелений імбир також можна використовувати для заміни галангалу.