Який відсоток жирності кефіру кращий?

Найкраще вибирати кефір з жирністю 3,2 %. Знежирений кефір не містить жирів, і жиророзчинні вітаміни, наприклад, вітамін D, за відсутності молекул жиру не засвоюються. А той же вітамін D необхідний засвоєння кальцію. Важливо!Jul 19, 2021

3. Якість кефіру не залежить від нього жирності – воно залежить від вмісту білка, тому неважливо, який кефір ви купуєте – 1% або 3,2% – білка в ньому повинно бути не менше ніж 3%. 4.

За результатами лабораторних випробувань високоякісною продукцією, що відповідає не тільки обов'язковим вимогам законодавства, а й випереджальним вимогам стандарту Роскацтва, визнано кефір торгових марок: «36 копійок», «Авіда», «Агрокомплекс», «Будиночок у селі», «Молочна благодать», «Нежеголь», «…

напою, дріжджів – не менше 104 ДЕЯ, білка – більше 2,8 грамів. При цьому кальцій та вітаміни краще засвоюються з кефіру жирністю 2,5-3,2%. Кефір жирністю 1% рекомендуємо вибирати тим, хто хоче не лише покращити мікрофлору кишечника, але й зберегти струнку фігуру.