Який сир сир краще для крему чиз?

Для приготування крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте та у нашому регіоні польський вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить чудовий крем – чиз.

Сир (як Кремет Хохланд) можна використовувати в кондитерському виробництві – для кремів у торти, кекси, капкейки, для приготування мусів та чізкейків. Також продукт підходить для бутербродів, соусів, закусок традиційної та японської кухні, салатів.

Важлива відмінна риса крем-чиза (вершкового сиру) – висока жирність, Яка зазвичай становить не менше 60-80%, а також наявність вираженого вершкового смаку. В склад крем-чиза обов'язково входить не тільки сир, а й свіже молоко та вершки, що дозволяє мінімізувати властиву сиру кислинку.

Він повинен бути однорідним, пластичним, без дрібних крупинок та наявності сироватки. Колір – білий або трохи кремовий. Смак – приємний вершковий, без найменшої кислинки. Зберігатися сирний сир має у холодильнику, при температурі від +2 до +5 градусів.