Які спеції додають у сало?

При засолюванні сало натирається приправою, а при приготуванні холодних закусок нарізані скибочки шинки, копченості, шпику або сала посипаються приправою. Коріандр, кмин, червоний перець, лавровий лист, часник, паприка червона, базилік, чабер. Суміш прянощів надає салу необхідні смакові відтінки.

При засолюваннюсало натирається приправою, а при приготуванні холодних закусок – нарізані скибочки шинки, копченості, шпику або сала посипаються приправою. Склад: сіль кухонна харчова йодована, кмин, часник сушений, коріандр мелений, насіння кропу, перець чорний мелений, лавровий лист.

ПОСОЛ САЛА СУХИМ СПОСОБОМ. Потім нашпигуйте сало часником, натріть приправою, обваляйте в солі, і щільно покладіть шарами в емальований посуд, щедро пересипаючи кожен шар сіллю. Поставте сало у прохолодне місце і через 5 днів воно буде готове!