Грейпфрути, лайми, кавун, стручкова квасоля, цибуля, зелена цибуля, полуниця, помело, персики, диня, кабачки, редька, редиска, нежирна кисляка. Грейпфрути – один із найкращих низькокалорійних перекушування. Половина цього цитрусу містить не більше 40 ккал і багата на вітамін С.
Тому правильніше називати такі продукти «нульовими», тобто з практично нульовою калорійністю. Ще один міф про такі продукти – спалювання жиру.Овочі:
- Білокачанна капуста.
- Кольорова капуста.
- Брокколі.
- Селера.
- Помідори.
- Огірки.
- Солодкий перець.
- Спаржа.
Ягоди Малина, чорниця, ожина та полуниця – відмінний вибір для тих, хто шукає низькокалорійні і добре насичують ягоди. У них багато води та клітковини, зате мало цукрів – менше, ніж у багатьох фруктах. Ягоди багаті на вітаміни, нутрієнти, антиоксиданти і мають протизапальні властивості.