Які продукти є низькокалорійними?

Грейпфрути, лайми, кавун, стручкова квасоля, цибуля, зелена цибуля, полуниця, помело, персики, диня, кабачки, редька, редиска, нежирна кисляка. Грейпфрути – один із найкращих низькокалорійних перекушування. Половина цього цитрусу містить не більше 40 ккал і багата на вітамін С.

Тому правильніше називати такі продукти «нульовими», тобто з практично нульовою калорійністю. Ще один міф про такі продукти – спалювання жиру.Овочі:

  • Білокачанна капуста.
  • Кольорова капуста.
  • Брокколі.
  • Селера.
  • Помідори.
  • Огірки.
  • Солодкий перець.
  • Спаржа.

Ягоди Малина, чорниця, ожина та полуниця – відмінний вибір для тих, хто шукає низькокалорійні і добре насичують ягоди. У них багато води та клітковини, зате мало цукрів – менше, ніж у багатьох фруктах. Ягоди багаті на вітаміни, нутрієнти, антиоксиданти і мають протизапальні властивості.