Які є види пасти?

Спагетті – Найвідоміша тонка паста, відрізняється довжиною до 50 см. Лінгуїне – довга, тонка, трохи сплющена паста. Феттуччині – довгі, плоскі макарони, сплетені в гнізда. Тальятелле — такі ж «гнізда», як і феттучіні, але трохи ширші.

25 найсмачніших видів пасти, про які має знати кожен любитель італійської кухні

  • Манікотті. …
  • Букатіні. …
  • Тальятелле. …
  • Равіолі. …
  • Джемеллі. …
  • Фарфаллі. …
  • Феттуччіні. …
  • Фійорі.

спагетті А ось і найпопулярніша паста – Спагетті. В основному, вся ця паста не повинна варитися довше восьми хвилин, тільки в цьому випадку вона вважатиметься приготованою по-справжньому. А найкраще до спагетті підходять томатні соуси.