Спагетті – Найвідоміша тонка паста, відрізняється довжиною до 50 см. Лінгуїне – довга, тонка, трохи сплющена паста. Феттуччині – довгі, плоскі макарони, сплетені в гнізда. Тальятелле — такі ж «гнізда», як і феттучіні, але трохи ширші.
25 найсмачніших видів пасти, про які має знати кожен любитель італійської кухні
- Манікотті. …
- Букатіні. …
- Тальятелле. …
- Равіолі. …
- Джемеллі. …
- Фарфаллі. …
- Феттуччіні. …
- Фійорі.
спагетті А ось і найпопулярніша паста – Спагетті. В основному, вся ця паста не повинна варитися довше восьми хвилин, тільки в цьому випадку вона вважатиметься приготованою по-справжньому. А найкраще до спагетті підходять томатні соуси.