Види кондитерського обладнання та інвентарю
- Скалки – для розкочування тіста;
- Сита для просіювання борошна;
- Форми для випікання – розбірні та нерозбірні, силіконові, керамічні та металеві. …
- Віночки для збивання яєць та крему. …
- Деко – металеві і силіконові. …
- Дозатори та мірні стаканчики.
Отже, для роботи з кремом обов'язково знадобляться:
- Віночки для збивання. …
- Силіконові лопатки та дерев'яні ложки. …
- Кондитерський шприц чи мішечки, насадки для них. …
- Кондитерські цвяхи. …
- Кондитерські ножиці. …
- Гребінці та скребки, за допомогою яких на гладку поверхню крему наносять візерунки.
- Підстава для обертання торта.
Важливі в роботі інструменти, які полегшують вирівнювання торта, заощаджують час і гарантують, що результат щоразу буде чудовим.
- Терези …
- Міксер ручний або планетарний.
- Кільця для випічки.
- Силіконовий килимок …
- Силіконова лопатка.
- Скребок …
- Шпатель …
- Поворотний стіл