Яке обладнання потрібне для випікання тортів?

Види кондитерського обладнання та інвентарю

  • Скалки – для розкочування тіста;
  • Сита для просіювання борошна;
  • Форми для випікання – розбірні та нерозбірні, силіконові, керамічні та металеві. …
  • Віночки для збивання яєць та крему. …
  • Деко – металеві і силіконові. …
  • Дозатори та мірні стаканчики.

Отже, для роботи з кремом обов'язково знадобляться:

  1. Віночки для збивання. …
  2. Силіконові лопатки та дерев'яні ложки. …
  3. Кондитерський шприц чи мішечки, насадки для них. …
  4. Кондитерські цвяхи. …
  5. Кондитерські ножиці. …
  6. Гребінці та скребки, за допомогою яких на гладку поверхню крему наносять візерунки.
  7. Підстава для обертання торта.

Важливі в роботі інструменти, які полегшують вирівнювання торта, заощаджують час і гарантують, що результат щоразу буде чудовим.

  • Терези …
  • Міксер ручний або планетарний.
  • Кільця для випічки.
  • Силіконовий килимок …
  • Силіконова лопатка.
  • Скребок …
  • Шпатель …
  • Поворотний стіл