Як заварити чай у чайнику для заварки?

Чорний чай Попередньо нагрійте заварювальний чайник, вставивши ситечко для чаю. Помістіть чайну ложку чаю (приблизно 2,5 г) на чашку у теплий заварювальний чайник і залиште на кілька хвилин, щоб пара почала розкривати аромат листя. Залийте заварку киплячою водою, щоб все листя було покрито.

Просто посуд треба обдати окропом. Це дозволить змити пил, прогріти чайник та продезінфікувати його.

У чайник поміщають порізане яблуко, паличку кориці, мед або цукор. Заливають гарячу воду (500мл). Напій, що настоявся, можна пити гарячим і холодним.

Базові пропорції та температури: зелений, жовтий, свіжий білий чай – 3-5 гр чаю на 150 мл води, температура води 75-85 ° С червоний, улун, пуер, чорний чай – 5-7 гр чаю на 150 мл води, температура води 90-95 ° С чай щільного пресування, старий чай – 6-8 гр чаю на 150 мл води, температура води 90-95 ° С