Як запекти свинячий язик?

Свиняча мова містять багато корисних речовин, вітаміни РР та Е, групи В, а також магній, фосфор, калій, мідь, натрій. Через високий вміст заліза та кальцію свиняча мова рекомендують частіше включати до раціону дітей, годуючих та вагітних жінок. Свиняча мова потрібно варити від 1,5 до 3 годин (залежить від віку мови).

Борщ із мовою 5.0

  • Салат "Кардинал"
  • Салат із мови з овочами та гострою заправкою
  • Холодець з маринованими огірками
  • Мова заливної свинячий
  • Мова відварена з хроном
  • Хе із свинячої мови
  • Салат з пряним язиком та овочами
  • Піца з язиком

Саме яловиче м'ясо ніжніше на смак і містить багато вітамінів та корисних мікроелементів. Свиняча мова більш калорійний і містить трохи більше жирів, тому тим, хто дотримується низькокалорійної дієти, краще вживати яловичий язик.