Щоб ягоди добре прикріпилися, крем має бути кімнатної температури. А щодо тортів, то тут найуніверсальніший спосіб кріплення ягід – На шоколад або глюкозний сироп (він безбарвний). Ще більше ефекту ви досягнете, якщо зробите шоколадні патьоки на торті.
Ягоди використовуються як цілісні, і у зрізі. І в будь-якому вигляді вони виглядають дуже ефектно.3 способи зберегти свіжість ягід на торті
- Покрити ягоди та розрізи нейтральним гелем;
- Желатин;
- медом.
Jul 31, 2021
Закріпити їх у самій фігурці під час створення чи збирання, коли шоколад ще пластичний. А потім просто потрібно буде намазати шоколадом місце кріплення до торта, помістити шпажку в сам торт та "зафризити" місце прикріплення фігурки до поверхні торта. З таким кріпленням навіть шоколадні кулі нікуди «не втечуть».