Як виправити соус бешамель?

Розморожений соус нагріти на мінімальному вогні або в мікрохвильовій печі до гарячого стану, не давши закипіти. Бажано, розігріваючи соус, постійно його помішувати, щоб знову зробити текстуру гладкою та однорідною. Соус повністю готовий до використання, можна, можливо поливати запіканки, лазанню, пасту та інше.

Додавання крохмалю є одним з найбільш популярних способів. загущення соусів. І найбільш поширена техніка для цього – ру (термічно оброблена суміш пшеничного борошна та жиру). Вона підходить для таких соусів, як бешамель, велюте та еспаньйоль.

Ви відволіклися на щось і забули перешкодити підливу? Так, таке буває, і спочатку однорідна маса стає комкуватою і шаруватою. Вихід є! Спробуйте пропустити підливу через дрібне сито або розбийте грудки за допомогою кухонного комбайна чи блендера.